fbpx

Okuyan Bir Gelecek Eğitici Eğitimi Duyurusu

AÇEV Okuyan Bir Gelecek Projesi gönüllü eğitimcilerini arıyor! 

Okuyan Bir Gelecek Projesi’nin İzmir’deki gönüllü eğitimcisi olmak ister misiniz?

Okuyan Bir Gelecek Projesi kapsamında açılan okuma grupları, ihtiyaç sahibi bölgelerde yaşayan 5-7 yaş arası çocuklara yönelik tasarlanmış, onların dil becerilerini geliştirirken, okuma sevgisi ve alışkanlığı edindirmeyi amaçlayan bir çalışmadır. Okuma grupları boyunca çocuklara farklı resimli hikâye kitapları okunur ve çeşitli destekleyici faaliyetler gerçekleştirilir.

5 günlük Okuyan Bir Gelecek Projesi Eğitici Eğitimi’ni tamamlamış olan gönüllü eğitimcilerimiz sayesinde çocukların gelişimine destek oluyor, program uygulamalarımızı gerçekleştiriyoruz. Eğitim boyunca gelişim, erken okuryazarlık, iletişim, çocukların korunması, etkili grup yönetimi gibi konuları tartışacak ve #OkuyanBirGelecek Programı ile ilişkili uygulamalar yapacağız.

Eğitim Tarihleri: 2-6 Eylül 2024

Yer: İzmir

Başvuru Süreci: Başvurularınızı 16 Ağustos 2024 Cuma akşamına kadar https://portal.acev.org/yon.aspx?id=GR00053 linki üzerinden yapabilirsiniz.

Sorularınızı konu başlığına “OBG” yazarak gonullubasvuru@acev.org adresine gönderebilirsiniz.

Başvuru süreci tamamlandıktan sonra, adaylarla küçük gruplar halinde tanışma toplantıları gerçekleştirilecek, bu görüşmelerden sonra eğitimci adayları belirlenecektir. Tanışma toplantısı daveti, formda belirtilen mail adresine gönderilecektir.

Çocukların desteklenmesi sürecinde birlikte çalışacağımız için heyecanlıyız.

Sevgilerimizle,

Çocukluk Eğitimleri Birimi
Anne Çocuk Eğitim Vakfı

AÇEV'DEN SON HABERLER

Deprem bölgesi çalışmalarımıza destek olun.